147 dager til sommer

Søvnløs og graver i eget arkiv. Siden jeg slettet hele arkivet mitt i november så likte jeg mye, og tenker å ta litt med meg i dette innlegget. Litt favorittbiter fra sommeren, gammel hverdag jeg vil huske. Det verste, og beste er at dette bare er litt, litt av hvor bra det var. Scrolle sent gjennom det innlegget og tenke at det kommer flere somre, men skal nyte neste som om det var den siste.

Untitled-3Untitled-2Untitled-13Untitled-28Untitled-30Untitled-25¨Untitled-10Untitled-9 Untitled-35

Aner ikke hvor mye vin jeg drakk i sommer. Mest oppe på takene og i vinduene, favorittstedene. Utenom det, alle tenkelige steder over hele Oslo.

Untitled-11 Untitled-12 Untitled-21Untitled-4

Nettene, dagene derpå, senger og hustak. Andre sine.

Untitled-1 Untitled-8 Untitled-23 Untitled-24 Untitled-31

Maten, kafeene.

Untitled-18Untitled-14 Untitled-19 Untitled-20Untitled-16

Turer, utflukter, bading i litt for kaldt vann.

Untitled-k1jkhkjhlh3 Untitled-5Untitled-1 Untitled-4sfsdfsdUntitled-26Untitled-38Untitled-37Untitled-2 Untitled-3

At alt dette var hverdag, fylte dagene med ting jeg ikke pleier å gjøre. Kanskje jeg prøve å gjøre det alltid, selv om det er vinter. Bilder i svarthvitt fra creativofest og frokost er lånt av Johanne Karlsrud.

3.01.13
6 life
_


 1. Marianne sier:

  Gleder meg til sommeren!!
  Åå, fine sommerbilder :)

 2. julie anett sier:

  Så fine sommerminner! Jeg kjenner jeg ikke kan vente til skolefri om bare noen få måneder.

 3. Milla sier:

  herregud så eg elske bildene dine Luca. åh.

Leave a comment
Follow and Like: